EspecialArts

Especial Arts H

EspecialArts és un curs artístic que pretén donar resposta a la necessitat creativa d’alumnes amb discapacitat intel·lectual. Es tracta d’un itinerari flexible de curs preparatori que permet, tant als estudiants com al professorat, calibrar i descobrir quin talent i motivacions artístiques es tenen per tal poder accedir als CFGS d’Arts plàstiques i disseny de l’escola.
És un curs significatiu en termes d’integració i desenvolupament personal. En participar també en activitats artístiques juntament amb altres estudiants dels diferents cicles de l’escola, ens ofereix l’oportunitat de crear un entorn inclusiu, fomentant la igualtat i eliminant barreres socials.
Mitjançant activitats, tant pràctiques com teòriques, podran aprofundir i aprendre en diferents tècniques i expressions artístiques per enfrontar-se a desafiaments artístics que els permeten ampliar els seus horitzons i enriquir el seu repertori artístic. Es proporcionarà orientació i suport, adaptant les activitats a les seves necessitats i capacitats específiques, amb la finalitat de garantir-ne la plena participació i èxit en el curs.
En definitiva, l’objectiu principal és proporcionar una experiència completa i variada, perquè puguin descobrir les seves pròpies habilitats i desenvolupar la seva creativitat en un ambient de suport i respecte.

Calendari d’inscripció i matriculació – Curs 2023/2024

Presentació de sol·licitud: del 4 al 8 de setembre
Entrevistes amb els referents dels alumnes: 12 de setembre
Entrevistes amb els alumnes: 18 de setembre
Publicació de les llistes d’admesos i exclosos: 25 de setembre
Període de matriculació: del 2 al 6 d’octubre
Inici de curs: 16 octubre de 2023
Fi de curs: 28 de maig 2024
Classes: de dilluns a divendres de 9:30 h a 13:00 h